slide show

I remember life when apple and blackberry were just fruits.

:)

GODNATT

Nu ska jag packa inför långhelgen hos D. Vi har lovat att vara hundvakt :)
Vad ska man ha med sig mer än kläder, kläder, plattång, kläder, smink och borste?? hmmm tycker det är så svårt att packa, har svårt för att välja kläder för en dag då kan ni förstå hur det är att välja inför fyra dagar...
All läxa är gjord, inte helnöjd med mina dikter men det får gå, vill inte ha dikterna så som min svenska lärare vill ha de så har gjort lite egna, hoppas hon godkänner mig ändå!!
Ska lägga mig direkt efter att jag har packat klart, tänkte läsa lite i Fototidningen som jag fick hem igår :)

Chillan.

Nikon D7000 +18-200mm

Cecilia.

Nikon D7000   +18-200mm

Bild från förra året.

Jag ska måla hela världen kära mamma

Nikon D7000 +50mm f/1,8G

Här kommer yttligare lite bilder från när jag fotograferade i söndags. Dax att fixa lite nya bilder nu.. har lite ideér men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga.

N.Y

Tänkte imorse på när jag var i New York City. Det är verkligen min drömstad och det skulle vara fantastiskt om man kunde bo där i några år , plugga eller vad som helst. Tänk att jag bara va där i 10 dagar och under dom dagarna blev jag helt nerkärad i staden. Trivdes som fisken i vattnet där bland alla människor och höghus, gillade farten och hur staden var levande.
När jag tänkte på att flytta dit i morse kändes det verkligen omöjligt, hur ska jag försörja mig? ska jag jobba där eller studera? Hur kommer man ens dit från lilla sverige, egentligen borde det inte vara svårare än att flytta tilll en annan stad men det är det.
Det är verkligen en dröm som jag vet aldrig kan bli av.. kollade upp lite kostnader och sådant och ska man studera där kostar det runt 50000kr /per termin att bara plugga där, att sedan bo så går en hyra på ca 1000dollar om månaden.. vart får man alla dom pengarna ifrån? hmmm...   Får hoppas på att man vinner några miljoner någon gång :)
Är det inte lite konstigt att pengar har sådan makt över ens framtid?

Ni missar väl inte säsong 7 av house som b...

img_8197 (MMS)

Ni missar väl inte säsong 7 av house som börjar idag kl 21:00?? Jag älskar house och kollar just nu om alla säsongerna. Ska bli så kul att se lite nya avsnitt !:)


Efter haft migrän hela dagen och varit sän...

img_0987 (MMS)

Efter haft migrän hela dagen och varit sängliggande så blev man verkligen glad när denna lilla tidningen dunstade ner i brevlådan!


Akvarell

Nikon D7000  +50mm f/1,8G

En dag med mitt hjärta ♥


gray

Nikon D7000  +50mm f/1,8G

...

Nikon D60 +18-55mm

flowers.


Jag saknar dig.

Som ni kanske vet så var jag på bio igår. Tänkte att ni kanske ville se trailern för er som missat . Filmen är baserad påå en sann historia vilket gjorde den ännu mer spännande eller vad man ska säg. :)

sad.

nikon D7000  +18-200mm

Vilken grå och tråkig dag !! Bilden är ifrån när jag och D var med min hund vid sjön och badade, ser man på bilden så kan man verkligen inte tro det är klockan tre på eftermiddagen.

Inga inlägg igår

Blev tyvärr inga Fler inlägg igår då biblioteket på skolan är stängt på fredagar(?) sjukt dumt som ja nu har gått till skolledningen med , inte ska väl ett skolbibliotek som är till för både högstadiet och gymnasiet vara stängt en hel dag?? Har ju min 2timmars håla på fredagar och då sitter man hellre i bibblan än i korridoren ! Jaja igår hade jag en jättebra kväll, först åt vi ute och efter de såg vi "jag älskar dig" på bio! En riktigt bra film som ja verkligen kan rekomendera, den gav en lite skratt och en massa tårar! Enda svensk filmen jag gråtit till ! Idag ska jag och D hem till mig, en massa godis och popcorn kvar sedan igår så det blir en myskväll hemma med film och lite ljus nu när hösten känns i luften ! Uppdaterar mer när vi kommit hem !

Påväg mot skolan..

.. Som vanligt. Blev inget bloggande igår då jag fick migrän igår under lektionen. Pappa hämtade mig efter och jag hoppade direkt i säng! Kunde inte somna fören klockan tolv vilket var så sjukt irriterande, för er som känner mig vet att jag har svårt att göra något en längre utan att vilja göra något annat tex som när jag solar så ligger ja bara där i 10 min och sen blir jag rastlös. Där låg jag mellan klockan sju och tolv och gjorde ingenting förutom att lyssna på ljudet från tvn i ett annat rum. Nåja idag mår jag iallafall bra igen, hade skitsvårt att bestämma mig över vad ja skulle ha på mig, blev först ett linne , sedan ett annat , tillsist fick jag nog och bytte om till något helt annat. Fick bli svarta jeans, svart blus, skin jacka och en kakigrön sjal , tog dock med mig en kofta som ja kan byta till ikväll ifall de skulle bli kallare ! Ja.. Vad ska man skriva mer? Tog med mig mitt usbminne så på hålan blir de lite bilder här på bloggen, gör nog någon tidsinställd till ikväll med så ni som vill kan läsa:)

Älskade Kissekatt




Översta bilden: samsung i85      Understa bilden: nikon D7000 +18-200mm

Mot körskolan.

Nu går jag in mot stan! Kommer antagligen yttligare ett inlägg ikväll med lite bilder.. Hoppas ni får en bra dag !♥

summer


Nikon D7000  +18-200mm

segt

Jaha nu är klockan snart halv fyra och min lektion börjar inte fören klockan 16:30.. alltså en timme kvar.
 Jag har gjort klart alla testen så nu återstår bara repetiton av körkortsteorin och sen är jag väl redo. Gjort fem prov idag och fick alla godkända så det känns bra, speciellt när jag gjorde prov som jag inte har gjort på hela sommaren.
Man kanske skulle ta och göra lite läxor... synd bara att jag inte har samhällsboken här i skolan utan jag trodde jag va smart som lämnade den hemma idag , inga kvar i skolan heller som man skulle kunna fråga. Kanske får ta tag i historian istället, dock är ju den hundra gånger tråkigare!
´
Kom på ett sätt att ladda upp mina egna bilder från skoldatorn nu :) Ladda ner bilderna från FB och sedan ladda upp dom här! Sämre kvallité och antagligen har ni redan sett bilderna men det är ju bättre än inget.


Nikon D7000   +18-200mm

Två bästa

Jaha nu sitter man kvar i skolan fast att man har slutat för snart en timme sedan. Har gjort ett körkortstest, snackat med kompisar och nu tänkte jag ta och lägga in de klippet som jag snackade om i morse :)
Det var D som skickade de till mig och gud vad glad jag blev. Både Lasse och Håkan är riktigt bra artister och jag har sett dom fyra gånger ; håkan två och Lasse två , så detta klippet där dom sjunger tillsammans var verkligen kul att se.
Träffade Håkan i april och efter det så har jag bara gillat hans musik mer och mer, sjukt schysst var han så antagligen är det därför... eller något xD  

Synd att jag inte hade med mig Usb så jag kunde uppdatera med lite bilder. Det är något jag ska tänka på att alltid ha med mig i väskan!


Godmorgon

Just nu sitter jag i bussen och lyssnar på musik ! Ganska mysigt att åka buss på morgonen då man kan slumra till lite:). Nu är det grått, regnigt och Trisst ute men enligt klart.se och SMHI ska det tydligen bli upp till 23 grader idag! Vet inte om Jag tycker det är bra eller dåligt då jag har kofta OCH jacka med mig.. Svårt att veta när hösten kommer vad man ska ha på sig.. Shorts som passar fint till eftermiddagen då de är varmt och klibbigt eller en mysig kofta till morgonen och förmiddagen då det är lite kyligare? Tanken idag är ju att stanna 3 timmar i skolans bibliotek och plugga, hade även tänkt att blogga lite men kom på nyss att jag glömt mitt usbminne med några av mina bilder i. Hur kul är det att ha en "Fotoblogg" när man inte har en enda bild i sina inlägg ? Hoho Blir nog en film som jag kommer lägga in i eftermiddag :) Ni får ha en bra dag och tänk på mig då jag inte är hemma igen fören ikväll! ;)

you and me

Nikon D60  +18-55mm

Home

Blev inget fotograferande idag, åkte till kristianstad med mamma istället så kom hem för bara någon timme sedan. Hittade en ny väska och ett par höstskor inga converse som fick följa med mig hem! Är så nöjd över alltihop!! :)

Ska lägga mig tidigt idag då jag har en kämpig dag imorgon.. orkar inte!!!! Så dumt att jag börjar 0815 och slutar 14 men ändå måste sitta och vänta tills teorilektionen börjar klockan 1640.. Som tur har jag supersnäll mamma som ska komma och hämta mig efter lektionen så slipper jag ialllafall sitta hungrig och trött på stationen en timme och vänta på buss ♥
Längtar till fredag och helg, träffa D och bara ta det lugnt! Vi har redan fått en massa läxor som får en så sjukt trött:/ På fredag ska jag även gå på bio med två kanske tre kära vänner från klassen, blir som en liten tjejkväll med godis och allt:)
Efter filmen tar jag bussen hem till D som jag inte har träffat sedan söndags, konstigt att inte ses på hela veckan efter att ha spenderat nästan varje dag på sommarlovet.
Nu ska jag leta upp lite bilder som jag kan ladda upp på bloggen och sen ska jag ta och kolla lite avsnitt House.  Hoppas att ni får en bra kväll!


22mån ♥


Godmorgon solstrålar.

Allt väl idag ? För mig är det väl sådär, vädret är grått, jag är trött, har huvudvärk och påväg till skolan vilket inte gör saken mycket bättre! Har en lång dag att se fram emot (?) känner mig inte alls sugen på att sitta vid bänken, sängen skulle passa mig mycket mycket bättre! Då vi idag slutar 1520 så blir jag hemma ca 1630 så förvänta er inga inlägg innan dess;) tänk att jag gått en vecka och redan lockar det att dra tidigare hem mm jaja nu ska jag lyssna lite musik innan jag möter upp två killar från klassen som även dom har kreativt skrivande på en annan skola! Hoppas ni får en bra dag:)

I gonna miss the summer .

Nikon D7000  +50mm  f/1.8G

Dream

Nikon D7000   +50mm   f/1.8G

Somsagt inte helnöjd men de får gå. Blir till att göra liknande någon annan dag och bättra på ideén tex använda mig av renare fönster haha.

blir det bara så för mig?

Ser ju ut som jag aldrig sett vad styckeindelning är!? Skriver med styckeindelning men efter jag publicerat de så trycks allt ihop?  Någon som haft samma problem med blogg.se?

tisdag

Gud vilken dryg tisdag det har varit! Lång skoldag och ont i magen är ingen bra kombination. Tyvärr ser inte resten av veckan ljusare ut. Går ungefär från 0815 till 1520 varje dag och på torsdag blir jag inte hemma förens klockan 1920 för då har jag en repetitionslektion på körskolan. Drygt att vara hemmifrån i över 12 timmar.. men som tur är så är det snart över:)   Längtar tills på fredag då det först blir bio med några kompisar och sedan ska jag till D ♥
Tog lite bilder innan idag som kommer upp på bloggen snart, vill bara fixa till dom lite med kontrast och mättnad. För er som undrar har jag inte Photoshop på datorn så jag redigerar mina bilder i windows fotogalleri bara, dock är det ytterst lite. Bilderna blev inte hundra enligt mig men man får se vad ni tycker.

Tips! Vit bakgrund

Här kommer ett superenkelt litet tips som vem som helst kan göra! Vill ni ha en snygg, vit och lite speglande bakgrund så använd er utav ett blankt fotopapper! Jag har testat mig fram lite och visst funkar det kanon med ett vitt vanligt papper och sen en glasskiva över , men problemet jag har med de är att jag inte har den blekaste aning om vart jag ska lägga själva glasskivan för att den inte ska gå sönder..

Såhär kan det se ut med ett blankt fotopapper under. Det enda ni behöver tänka på är att gå nära så inga kanter syns, hitta ett ljust ställe tex vid fönstret Gärna ute om det går och helt enkelt hitta rätt vinkel .
När jag tog dessa bilderna så använde jag mig utav fotopapper :) Bilden nedan är en av kanske 50 som jag tog den dagen men på den ser ni hur blomman speglas av på pappret, inte för mycket så den blir kladdig och inte heller för lite då det ger lite liv i min bild.  Testa gärna er själva fram med vad ni gillar att använda, tycker själv att detta är det smidigaste !   :)

LOVE

you & me

Studenten!

Andra veckan i skolan och jag tänker redan på studenten. Kommer bli så enormt kul och efter mycket tvekan så har jag nu bestämt mig för att även gå på balen.. lite tidig kanske ? haha
Nikon D7000  +18-200mm

Det finns inget större än naturen *

Nikon D7000  +50mm f/1.8G


Blueberries and wild strawberries.

Nikon D7000   +50mm f/1,8G

Lite bilder som jag tog för några veckor sedan men aldrig har lagt upp då jag inte varit helt nöjd. Nu när man inte har några nytagna bilder så får man ta vad man har !!:)

school.

Hej !!        Nu är skolan åter igen igång och den första veckan måste jag säga har gått bra. Kul att träffa alla fina klasskompisar igen. Inte blivit så mycket uppdaterat här på bloggen då jag inte har kommit in i rutinerna och därför är helt livlös varje dag efter skolan, inte är man mycket piggare av att ha ett segt schema och komma hem vid fem varje dag..  Men jag lovar att försöka orka med bloggen mer, det är ju trots allt mitt projektarbete !
För er som kikat in  troget varje dag även fast jag inte uppdaterat, tack ♥ :)

Chilli .

Nikon D60  +18-55mm

Skolstart.

Imorgon börjar skolan igen, sista året på gymnasiet kan inte riktigt förstå att jag redan går i trean. Filosofi, Geografi, Pshykologi, historia, matte m.m väntar och även om jag vilat ut mig på ett allt för snabbt lov så känner jag mig fortfarande enormt skoltrött.
Kom och tänka på alla som ska börja ettan imorgon, antagligen fixar dom och donar idag. haha Lägger fram kläder som de ska ha på sig, kollar upp vilken buss som ska tas, snackar ihop sig med någon vän om att ses innan skolan så man kan komma dit tillsammans.. ja alla har väl gjort något liknade iallafall?
Förutom allt trisst så som prov, långa dagar, läxor och tidiga mornar så bjuder året på en del skoj så som att åka till Prag en vecka och att äntligen få ta studenten. Som jag har avundats alla som sprungit ut åren innan, nu äntligen är det vår tur !!:)
Sp1b.

R.

Nikon D7000  +50mm f/1.8G

Favorit i repris

colour.

Nikon D7000   +50mm f/1.8G
hmm.. tänkte först inte lägga upp dessa bilder då de mest va en grej jag bara kladdade med i eftermiddags. Inte så fina men det är ändå bilder och vem vet, kanske någon som gillar dom ? haha
Ger iallafall lite mer färg här i bloggen.

flowers.

Nikon D7000   +50mm  f/1.8G

Här kommer yttligare lite närbilder av blommor.

Lilla snigel akta dig...

Nikon D7000  +50mm f/1.8G
En bild som jag tog mest för att visa er att det verkligen va en liten mini snigel :)

...

Nikon D7000   +50mm f/1.8G

Pink

Nikon D7000  +50mm  f/1.8G

Efter en massa bilder på blommor så blir det nu lite film !

flower.

Nikon D7000   +50mm f/1.8G

beautiful flower.

Nikon D7000  +50mm f/1.8G


Vet inte hur det är med er men jag kan faktiskt tycka oskärpa bilder kan bli minst lika fina som de med skärpa!

Smultron.

Nikon D7000   +50mm  f/1.8G

Ystad

Nikon D7000   +50mm f/1.8G

Lite bilder från i lördags då vi va och lämnade mamma i sturup. Tog en liten runda ner till Ystad och sedan mot Simrishamn.

Uppdatering.

Varit snålt med inlägg här i bloggen ett par dagar nu men vad ska man göra när man är hos sin kille och inte har kameran med sig??:p Nu vet ni vad jag gör nästa gång jag inte bloggar haha
Var iallafall ute med kameran nu ikväll och tror jag fick en del fina bilder som ja ska lägga upp här lite senare! Vädret är inte det bästa och jag klarade mig med nöd och näppe iundan regnet som nu bara öser ner utanför fönstret. Exakt en vecka kvar tills skolan börjar och jag har redan ångest över vad som väntar... Plugg, kasst schema, långa mörka och trötta dagar. Nåja, kommer iallafall att veta vilken dag i veckan det är!
Idag har jag fixat prenumeration på en fototidning som jag ibland har unnat mig. Blir billigare så än att köpa en och en!  Kommer att bli kul att hitta den i brevlådan efter en lång och tråkig skoldag. Minns när jag var liten och längtade till fredagarna då jag visste Kalle Anka skulle finnas i brevlådan när jag kommit hem. Hoppas på samma sak nu.
Har inte mycket mer att skriva, bilderna kommer upp snart !

orange.

Nikon D60  +18-55mm

LADYBUG


Oktober -09

Nikon D60 +18-55mm

Bubble

Nikon D60  +18-55mm

Lördag

Idag åker mamma iväg till mormor och morfar. Planet från sturup till polen går vid fem så redan vid två åker vi hemmifrån. Tar med mig kameran ifall det blir något att ta kort på:)
Ska förbereda några inlägg med gamla bilder som kommer upp under dagen, alltid något ju! Ni får ha en bra dag så skriver jag antagligen mer ikväll :)

Converse = ♥


Nikon D7000   +18-200mm

Wild

HAHAHAHA kolla Max på bilden!!!
Förövrigt ser jag naken ut på bilden men så är inte fallet , har tubtopp :)

This is me

Nikon D7000  +50mm  f/1.8G
Här är svaret på vad jag har gjort dom senaste två timmarna.. ändå blev det långt ifrån vad jag ville    Eller vad ville jag egentligen? hmm... Inte lätt jobb var det iallafall då jag fick springa fram och tillbaka och fixa med självutlösaren som ändå inte är bra då jag nästan på varje bild blev oskap. Dock kan jag tycka att det är lite snyggt med att bilden är så suddig ,,men den ser ju ut att ha blivit tagen med min iphonekamera om inte värre!
Funderade ett tag då jag sprang fram och tillbaka mellan kameran och sängen att införskaffa mig en liten trådlös sak som kan hjälpa mig i dethär med självporträtt men ångrade mig nu när jag såg alla bilder! Som "fotograf" vill jag vara bakom den och inte framför, haha känner mig inte riktigt bekväm med det ju.  Så för Första och antagligen sista gången så får ni se självporträtt här i bloggen  hahah

Raindrops.

Nikon D7000   +50mm f/1.8G  +mellanring

Drop

Nikon D7000  +50mm f/1.8G

Blueberry

Nikon D7000  +50mm  f/1.8G

Inte dom bästa bilderna men tyckte ni kunde få se vad jag var ute och plockade nyss. Amerikanska blåbär som växer på stora buskar och goda är dom!! Smakar inte som vanliga då dessa är sötare, utsidan skiljer sig också då dessa bären är helt vita innuti, mycket större än vanliga blåbär och har en mer grå färg! MUMS!!

NAVY

Nikon D7000   +50mm  f/1.8G

Forever

Nikon D7000  +50mm f/1.8G



Fredag!!

Nu är det fredag igen, är det bara jag som tycker veckorna bara försvinner iväg?  Snart är lovet slut och visst har jag gjort en del men kan det verkligen ha gått ca 8-9 veckor?
Gick upp klockan 10 idag och gick direkt ut och började fotografera , Jisses vad kul jag tycker att det är!!
Har en fotoidé som jag verkligen aldrig får klar.. Det är så att jag gjort en "loppa" och vill ha något fint skrivet i den men vet inte riktigt vad Minns knappt hur man gjorde och vad texterna innuti skulle "handla" om. Först tänkte jag något med älskar , älskar inte men eftersom jag redan har lite bilder med de så vill jag ha något annat. Någon av er läsare som har en idé som kan hjälpa mig?
Dagen kommer spenderas hemma. Städa, plugga teori, fotografera och sen till ikväll ska jag nog göra något gott som ja kan mumsa på till en film. Blir kanske att man sticker till affären och köper popcorn ;)

Give a heart..

Nikion D7000   +50mm f/1.8G

Kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land. Ett äventyr.

Lite nya inlägg i bloggen idag efter att ha haft några dagars uppehåll.         Gick ut med mina nya L O V E bokstäver och fick ihop lite bilder, gillar hjärt och kärleksbilder.. haha vissa kanske har märkt de? Vet inte riktigt varför jag snöat in mig så på kärleksbilder, tycker bara om det helt enkelt. Jag tror det skulle va en helt annan känsla i bloggen om jag jämt la in dystra bilder... elller vad har jag för känsla i min blogg egentligen? Finns det ens någon känsla i min blogg? haha jaja nog om det.
Just nu sitter jag och försöker komma in på spotify. Brukar inte lyssna så ofta nu längre men helt plötsligt kan jag inte lyssna alls utan att ladda ner en massa? har jag missat något?  Har ju inte lyssnat ett dugg denna månaden så varför ska det krångla...   Blir nog youtube istället!
Känns som det bara blir ett kluddigt inlägg idag, Vet inte ens var jag ska skriva haha
Ger det en ny chans imorn, då blir det även lite nya bilder:)

L O V E

Nikon D7000  +50mm f/1.8G

Love is something you can't describe
like the look of a rose,
the smell of the rain,
or the feeling of forever.

beautiful heaven

Nikon D7000   + 18-200mm

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2736358/photography-by-simone-j?claim=e6c4xsszdfg">Följ min blogg med Bloglovin</a>