slide show

Frost

Nikon D7000  + 105mm f/2.8 micro

Pink


Nikon D7000  + 105mm f/2.8 micro

Polka

Nikon D7000  + 105mm f/2.8 micro

Testbilder.


Nytt

Nu har jag varit ute en liten stund och testat de nya objektivet. Är supernöjd och det känns som ett objektiv som jag kommer använda mig av oändligt mycket:)   Är alltid lite klurigt med nya objektiv och tror jag behöver ett stativ nästa gång jag går ut och tar foto eftersom det blir väldigt lätt oskärpa... förhoppningsvis vänjer jag mig och lär mig hur man slipper de haha.   Vill ni se lite testbilder??   :)

Happy Girl!

Julen är över och redan imorgon är det nyårsafton. Julafton var riktigt mysig trots vi endast var tre stycken.  Med ljus, god mat, julsång och fina klappar kan väl julen aldrig bli fel? :)
Idag fick jag öppna mitt paket från mamma och pappa. Jag visste precis vad som fanns i, då jag varit med och beställt nu under mellandagarna, men jag var precis lika förväntansfull ändå. I paketet fanns nämnligen ett Macro objektiv. Inte hunnit testa det än men gud vad glad jag är över att aldrig mer behöva byta mellan mellanringarna !! Nu blir det en del närbilder på bloggen framöver haha :)
Beställde objektivet ihop med mamma i onsdags kväll och redan idag fick jag hem paketet. Är ni sugna på beställa kamerautrustning kan jag tipsa om Fotokungen.com Supersnabb leverans och bra priser:)

Dan före dopparedan


Lite abstrakt .

Nikon D7000  +50mm f/1.8G
Misslyckade bilder enligt vissa kanske men jag tycker faktiskt dom är ganska fina.
Inte tagit kort på ett tag nu men det har helt enkelt inte funnits några ideér... Ska försöka komma på något fint att fotografera som jag sen vill lägga upp:)