slide show

beautiful

Nikon D7000   +50mm  f/1.8G

Mås.


Nikon D7000  +50mm f/1.8G

I still believe...

Nikon D7000   +50mm f/1.5G

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Nikon D7000  +50mm f/1.8G
Åkte ner till sjön idag och tog kort. Kommer nog in fler sen..

Adele ♥


Underbar röst , underbara låtar med jättevackra texter!

Miliam :)

Nikon D7000 + 50mm f/1.8 g

Finalist i fototävling!

Glömde helt säga att jag kom vidare som en av de 20 finalisterna i en fototävling med temat djur. Blev riktigt glad och även fast jag inte vann så känner man sig ändå lite stolt att en jury valt ut just min bild som finalist:)

Blogga när man minst har tid till de...

Ja nu är det underbara höstlovet slut och skolan har börjat på nytt igen. Inte alls utvilad eller taggan inför skolan blev jag , snarare mer skoltrött.
Har inte bloggat på ett ganska bra tag och nu när man har som mest att göra (och knappt någon tid) får man för sig att blogga igen haha , visst är det konstigt?
Lovet gick snabbt som tusan och dagarna bara flög förbi! Hann med att göra litelite men inte alls så  mycket som jag trodde att jag skulle få gjort.. nu får man sitta och göra det i superfart istället. Sitter och ändrar om mitt Nationella tal nu, imorgon ska jag hålla de och ärligt vet jag inte alls hur det kommer gå.. Börjar ångra jag valde att ha med en egen bild som ska skickas runt medan jag håller talet, tänk om det kommer störa mig eller göra mig mer nervös?

Har tyvärr inga nya bilder att bjuda på , dock står det "Ta kort" på min att göra lista så inom kort kanske haha